LAGER natječaj 2020/01

Tvrtka Lager traži 10 djelatnika (mehaničar, elektroničar, hidrauličar)

Lager Grupa je regionalni lider u prodaji građevinskih strojeva i rudarske opreme koji posluje u deset europskih zemalja i koja je u skoro tri desetljeća uspješnog poslovanja izrasla u jednu od najvećih grupacija koja se bavi prodajom i servisiranjem građevinskih strojeva na području središnje i jugoistočne Europe.

Lager grupa je zastupnik najvećih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva: HYUNDAI, TEREX, MECALAC, TESAB, ATLAS WEYCORE, ATLAS, DIECI, GROVE, MANITOWOC, BBURG, JUNJIN, viličara CATERPILLAR i HYUNDAI, transportnih traka TRACKSTACK, VISA agregata, BLOMENROHR prikolica, te strojeva i alata FASTVERDINI. Naša ponuda je upotpunjena vrhunskim motornim uljima i mazivima CHAMPION, NISOTEC i DYNAMAX kozmetikom, također u ponudi nudimo gume brandova TITAN, TRIANGLE, BONTYRE i MARANGONI.

Zbog povećanog obujma poslovanja tražimo motivirane i profesionalne kandidate za sljedeća radna mjesta:


1.    MEHANIČAR - 3  IZVRŠITELJA

2.    ELEKTRONIČAR – 2  IZVRŠITELJA

3.    HIDRAULIČAR – 5 IZVRŠITELJA



Napomena: Za potencijalne kandidate koji rade izvan mjesta sjedišta Društva nudimo mogućnost plaćenog smještaja i prehrane.

Kvalifikacije potrebne za rad:
 Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
 Dobro poznavanje rada na računalu
 Vozačka dozvola B kategorije


Dodatne vještine i kompetencije potrebne za uspješno obavljanje poslova:
 Spremnost za učenje
 Fleksibilnost u poslu
 Organiziranost i upornost


Svi zainteresirani kandidati svoj CV/ŽIVOTOPIS, sa naznakom „Prijave na oglas za navedena radna mjesta mogu poslati putem opcije „Prijavi se na oglas“ ili na e:mail adrese: [email protected]

Rok za Prijavu na natječaj traje do 24.02.2020. godine.