Rezervni dijelovi
service_image

REZERVNI DIJELOVI

Osim velikog izbora i pokrivenosti brandova, posjedujemo velike zalihe rezervnih dijelova na stanju te brzu isporuku (unutar 24 sata) istih. Također nudimo garanciju na isporučene dijelove koji su originalni te stručnu pomoć našeg osoblja.

Kontakti:
Bosna i Hercegovina: +387 39 682 334
Hrvatska: +385 1 5560 980

GUME

U svojoj ponudi nudimo kompletan program visokokvalitetnih guma branda Marangoni za sve vrste viličara, TITAN za građevinske strojeve i rudarstvo te gume BONTYRE za kamionski program, autobuse i off-road. Manja potrošnja goriva ne ovisi samo o motoru. Kvalitetna guma uvelike može smanjiti troškove i osigurati veću produktivnost.

Bontyre je ruski brand sa velikom popularnosti u Rusiji, a razvijen je primjenom vrhunskih tehničkih rješenja u području projektiranja i proizvodnji guma. Proizvodni kapaciteti Bontyre tvornice iznosi 3 600 000 guma godišnje, a konstantno se proširuje izbor tipova, modela i veličina. U ponudi imamo: kamionski i off-road program, gume za autobuse i alu felge.


Marangoni je talijanski proizvođač guma sa tradicijom dužom od šezdeset godina. Specijaliziran je za gume manjih profila poglavito punih i pumpanih guma za viličare i kao takav je jedan od najboljih u svijetu u toj kategoriji guma.

Triangle je jedan od najvećih svjetskih proizvođača guma, a ima partnerstvo sa mnogim brandovima (prva ugradnja za: Caterpillar, Volvo i Hyundai). Ovaj brand u svom asortimanu nudi gume za industrijske strojeve: dempere, utovarivače, valjke, gredere itd., ali i za rudarstvo, agrikulturu i putna vozila.

Titan je jedini svjetski proizvođač (SAD) koji se bazirao samo na proizvodnju guma za rudarstvo, građevinske strojeve i agrikulturu, tako da je sve svoje resurse i istraživanje bazirao na proizvodnji vrhunskih guma za sve vrste strojeva a uz to je i jedini na svijetu koji uz gume proizvodi i felge za gume. Titan je po svojoj kvaliteti prepoznat i od Caterpillar-a koji ih koristi kao prvu ugradnju na svoje strojeve.

PODVOZ

Lager u svojoj ponudi nudi podvoze i dijelove podvoza za sve vrste strojeva i brandove strojeva: lance, točkove, papuče, članke, rolke, reduktore, vijke, matice itd. Ovaj asortiman odlikuje kvaliteta i povoljna cijena, dostava u što bržem roku kao i ugradnja po upitu kupca.

ZUBI I KORIJENI

U svojoj ponudi nudimo zube i korijene za sve vrste korpa odnosno za strojeve od 1,5 tona pa do onih najvećih. U asortimanu imamo zube za sve uvjete rada i to po prihvatljivim cijenama.

DIJELOVI MOTORA

Tvrtka Lager nudi dijelove za vrste motora (Cummins, Kubota, Volvo, Scania, Cat itd.) konstruiran za teške uvjete rada. Lager je u svom asortimanu osigurao dostupnost originalnih dijelova uz potpunu podršku za kupce čime poboljšavamo produktivnost, efikasnost i trajnost motora.

FILTERI

U našoj ponudi nudimo filtere za radne strojeve i to filtere ulja, goriva, zraka, hidraulike i kabine te motorna ulja i transmisije raznih gradacija.

Pored originalnih filtera nudimo i brend LUBER – FINER koji je ujedno i najveći svjetski proizvođač sa više od 9000 različitih proizvoda i 75 godina tradicije.

VIJENCI I REDUKTORI

U našoj ponudi imamo vijence za sve modele rovokopača, reduktore (pogona i okretnice) kao i dijelove za reparaturu reduktora.

I još mnogo drugih